Petek Temizleme Fiyatları 2020

petek temizleme 2022

Petek Temizleme Fiyatları 2020 yılının ilk çeyreğini geride bırakırken daha önceki senede yazmış olduğumuz Petek Temizleme Fiyatları 2019 yılı makalemize de göz atmak isterseniz tıklamanız yeterli olacaktır. Neden bu linki de sizinle paylaşmak istediğimizi kısaca anlatmak gerekirse her yıl hadi hemen zam yapmalıyızın peşinde olmadık.

Daima artan hammadde ve işçilik giderlerini sizlere yansıtmadan daha fazla hizmet kalitesinde de ödün vermeden fiyatlarımızın hemen hemen hep aynı kaldığı aşikardır. Belirli periyotlarda ufak tefek gözle görünmez artışlar sağlayarak siz değerli müşterilerimizin zaten artan ülke fiyatlarında bir de bu konudua üzülmenizi istemedik.

Daire Tipi Petek Adedi Petek Temizleme Fiyat Listesi 2020
Standart 1+1 Daire 4 Fiyat : 99 ₺
Standart 2+1 Daire 4-6 Fiyat : 150 ₺
Standart 3+1 Daire 6-8 Fiyat : 199 ₺
Müstakil Ev 8-10 Fiyat : 250 ₺
Villa 12 Fiyat : 299 ₺
Residence 12 Fiyat : 299 ₺

Yukarıda verilen petek temizleme fiyatları baz model yani bir nevi olarak temsili fiyatlandırma olarak siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunulmuştur. Gerçek fiyatlandırma ve petek temizleme için (petek sayıları değişme göstermektedir.) lütfen bizleri aramayı ihmal etmeyiniz.

Petek Temizleme Fiyatları 2020 yılında da çok güzel bir ivme ile sizlere hizmetlerimizi profesyonelce ulaştırıp gelişmiş cihazlarımızla sorunlarınıza müdahelede bulunup hem daha çok ısınmanıza yardımcı oluyorduk hem de yüksek tutarlı faturalar ödemenizi engelliyorduk. İşte o yüzden diyoruz ki fiyatların artmadığını ve kesinlikle sizlere % 100 müşteri memnuniyeti sunmak adına hizmet kalitemizde de hiç bir azalma olmadan servislerimize devam etmekteyiz. Tek yapmanız sitemizin hemen hemen her tarafına koymuş olduğumuz iletişim numaralarımızdan bizlere ulaşmak ve hizmet almak veya Petek Temizleme Fiyatları 2020 konusunda bilgi dahil olsa çekinmeden bizleri arayarak bilgi istemek.

Gelin farkımızı görerek en iyi hizmeti en uygun fiyata nasıl alınırmış sektörel bağlamda kendini ıspatlamış izyapı tesisat olarak bizlere bir telefon açarak veya ofisimize gelip bir çayımızı içerek bizleri tanıyıp hizmetinizi gerek kombi bakımı olsun gerekse petek temizleme olayı yerinde birinci elden görebilirsiniz.

İlk yorumu siz yapın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*