2021 Yılı Petek Temizleme Kampanyası

petek temizleme 2022

Petek temizleme kampanyası için 2021 yılına girmeden sizler için şimdiden kampanya yaptık. Üstelik peteklerinizin yanında kombilerinize de rutin kontroller ve bakımlar yaparak taclandırıyoruz. Firma izyapı tesisat olarak siz değerli müşterilerimizin her zaman yanıbaşında olduğunu unutmayınız.

Firmamız 2021 yılı petek temizleme kampanyasını eylül ayı içerisinde yaparak gelecek 4 ay dahil sizlere indirimli bir şekilde petek temizleme işlemi yapmaktadır. İstanbul ve Kocaeli illerimizin bütün ilçe ve mahallelerine itina ile hizmet götürdüğümüzü bilmelisiniz. 30 dakika içerisinde dilediğiniz lokasyonda olan uzun yıllar tecrübeye sahip elemanlarımızın sorunlarınızla kendi sorunları gibi ilgileneceğinden hiç şüpheniz olmasın.

KOMBİ PETEK TEMİZLİĞİNDE ŞOK KAMPANYA !!!

💡 %50 Fatura Tasarrufu GARANTİSİ !

🛒 Petek temizliği 150₺!

🔊 Kampanya İçin Son GÜN’ler! Kaçırmayın !

📋 Yetkili Ve Tecrübeli Servis !

✅ %💯 Müşteri Memnuniyeti !

✍️ Kampanyadan yararlanmak için ŞİMDİ BAŞVUR!

💥 0536 894 51 25 – 0530 215 54 37

Doğru zamanda doğru bir petek temizleme 2021 yılı firması olarak bizleri tercih etmeniz inanın hem petekleriniz hem de kombileriniz açısından faydanıza olacaktır. Kış ayının habercisi sonbahar aylarında da yer yer soğuyan havalarda petekleriniz kirlenmesi malümdür. Çünkü bekleyen petekler içerisindeki su zamanla kir, pas, korozyona uğrayarak petek çalışma sisteminizi bozacaktır.

Bu nedenle kış girmeden yerinde iyi bir firma olaran izyapı tesisat olarak bizleri tercih etmeniz faydınıza olacaktır. Gelin bir telefon ile 2021 petek temizleme fiyatları açısından da sizlere güzel fiyatlandırma yapalım. Hem sizin cebiniz üşümesin hem de evinizin içi sımsıcak olsun.

İlk yorumu siz yapın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*