Petek Temizleme 2021

petek temizleme 2022

Yeni bir yıla girerken 2021 yılı için artık petek temizleme süreçlerinizi geri de bırakmanızı düşünüyoruz. Süreçlerinizin kısa bir özetini yapmak istediğimizde bu işlemlerin sizlere uzun vadede çok fazla fayda sağlayacağı aşikardır.

Nitekim her temizlenmeyen peteklerin sizlere hem elektrik faturası olarak hem de doğalgaz faturası olarak kötü anlamda yansıması olacağını unutmayınız. Çünkü işin garip kısmı ise bütün bunların artışı ve sizlerinde yine ısınanamayışınızı da eklersek büyük anlamda sorun ortadadır.

Gelin hem elektrik faturanızı petek temizleme 2021 yılı için yaparak düşürelim. Hem de doğalgaz faturanızı ortalamanın altına indirerek sizlere ortalama % 30 bandında avantaj sağlayalım. Çünkü her süreçde evinizin ısınması daha da artacak cebinizden çıkacak faturalar da bir o kadar düşecektir.

Kim istemez ki hem her şey ilk petek takılmasındaki gibi tertemiz olsun içerisinde kir, pas, toz hiç bir şey olmadan tertemiz bir sisteme sahip olmak ???

Gelin izyapı tesisat farkı ile sizlerinde tesisatlarınızı yeni yıla girereken temizleyerek sizlere emanet edelim ve uzun yıllar artık sorun yaşamadan keyfini çıkartın.

İlk yorumu siz yapın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*