2020 Petek Temizliği

petek temizleme 2022

Petek temizliği her yıl olduğu gibi 2020 yılında da profesyonel bakım ekiplerimizle itina ve özenle kombilerinizin, peteklerinizin bakımı yapılarak neticelendirilir. Kombi peteklerin içerisindeki suyun temizlenmesi konusunda artık kimyasallar kullanılması pek önerilmese de hızlı ve kısa vadeli çözüm olarak sıkça tercih edilmektedir. Buradaki kimyasal ile petek temizleme işleminin önemi konusunda ön plana çıkan durum ise kimyasal yardımı ile sıcak su tesisatının içerisindeki tortulaşmış kireçlerin kırılarak temizlenmesi konusudur.

Bu işlemlerin sonrasında peteklerinizin içerisinde bulunan suyun dolaşım esnasında hiç bir engele takılmadan ilk ısındığı gibi su dolaşımı daha hızlı olacak ve bu sayede de sıcak su soğumadan bütün noktalara temiz ve sıcak şekilde iletilerek daha verimli ısıtma ve ısınma işlemi gerçekleşecektir. Bu konuyu açıklarken başka başlığıda açıklamak gerekirse temizlenen ve kireçlerinden arındırılan peteklerdeki suyu kombinin ısıtması daha kolay olacağından dolayı hem elektrik hem de doğalgaz konusunda minimum %25 ile % 30 arasında tasarruf sağlanmış olacaktır.

Artık günümüzde evlerde ısıtma sistemlerinin güçlü olmaması noktasında aileler çocuklarının da soğuktan üşüyüp hastaneye para vereceklerine doğalgazı kullarak doktor parasından kurtularak boşuna hem sağlık konusunda hem de zaman konusunda tasarruf da yapılır. Sizlerin de bu konuda çok önemli bir konu olduğunu düşündüğünüzü böylece sizlerde sektörün en iyi petek temizliği yapan 2019 yılının lideri olan iz yapı tesisat ile 2020 yılı petek temizliği işlerinizi sunarız.

2 Yorumlar

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*